Lørdag, 5. februar 2011 - af af Hanne Rask

Michael Falch køber hus med kæresten

Michael Falch med sin kæreste Anita

Michael Falch med sin kæreste Anita.

Foto: Birger Storm
Musikeren Michael Falch flytter til Sjælland og kommer dermed tættere på sine børn.

- Jeg vil tættere på mine børn og børnebørn, derfor flytter jeg, siger Michael Falch, der om kort tid siger farvel til, hvad han selv kalder fem "enormt lykkelige år" på Tåsinge.

Her nåede han at skrive ikke mindre en 40 sange og udgive sit mest succesfulde album i 25 år, "Fodspor i havet. Og så mødte han sin nye store kærlighed, Anita, efter sin svære skilsmisse, og hende tager han selvfølgelig med sig, når han nu flytter til Sjælland.

- Anita og jeg har købt et bindingsværkshus fra år 1800. Det ligger langt ude på landet nord for Skælskør, tæt på Storebæltsbroen og med kig til vandet. Der er mindre end en times kørsel til mine tre voksne døtre og mine børnebørn og ikke langt til arbejde for Anita. Jeg har savnet meget at kunne smutte forbi mine børn, men hvor har jeg dog også været glad for Tåsinge. Folkene der må være blandt de rareste folk i landet. Livet har behandlet mig godt de senere år. Og nu glæder jeg mig til at prøve lykken med Anita i nye omgivelser, siger en glad Michael Falch.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden