24. jul. 2018
Af Ken Richter

Michael Falch sælger sin lystejendom

Michael Falch.
Michael Falch.
Foto: Hanne Juul
Michael Falch vil flytte tættere på sine seks børnebørn i København

"Hvor meget jeg end elsker dette sted, der har givet mig så mange nye sange og gode år, så trækker det endnu stærkere i mig at blive en større del af mine nu seks børnebørns hverdag i København".

Sådan skriver den 61-årige sanger Micahel Falch blandt andet på sin Facebookside om baggrunden for, at han nu vil sælge sin lystejendom mellem Skælskør og Korsør. Falch, der oprindelig er fra Tønder, har boet på ejendommen i næsten otte år, og den er nu sat til salg for 5,5 millioner kroner hos ejendomsmægler Pernille Sams.

Stråtækt idyl

Den stråtækte bindingsværksidyl har på de 195 kvadratmeter "en inspirerende kunstnerisk atmosfære", fremhæver mægleren blandt andet om den toprenoverede landejendom, der kan dateres tilbage til år 1800. Fra flere rum er der direkte udsigt over Storebælt, og der følger syv tønder land jord med i købet.

"Når ejendommen er solgt, vender jeg "tilbage til byen", som jeg sang tilbage i MALURT-tiden", fortsætter Michael Falch på Facebook. For tiden er den populære musiker på sin længste festivaltour siden tiden med MALURT. Det bliver til 33 koncerter i løbet af den "Grænseløse sommer", som han kalder sin turné.

Læs mere om: