3. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Michael Falchs gravide datter: Jeg har ondt døgnet rundt

Mathilde Falch og Michael Falch
Mathilde Falch og Michael Falch
Foto: Birger Storm
Sangerinden Mathilde Falch, datter af Michael Falch, er gravid med sit første barn, men har måttet sygemelde sig med alvorlig bækkenløsning.

Den 27-årige sangerinde Mathilde Falch venter lige nu sit første barn med komikeren Jesper Juhl, men det er ikke helt så let at sætte liv i verden.

Sangerinden, der har termin 4. december, blev nemlig sygemeldt med bækkenløsning i oktober, og hun døjer stadig med store smerter.

- Jeg har ondt døgnet rundt. Tiden går ret langsomt, når man er plaget af smerter, siger Mathilde Falch til BILLED-BLADET.

Den gravide krop sagde stop

Hun fik konstateret bækkenløsning tidligt i sin graviditet men havde en turné, som hun meget gerne ville gennemføre.

Derfor gik Mathilde Falch til en masse behandlinger, men lige lidt hjalp det. Hendes gravide krop sagde til sidst stop og efter den sidste koncert, blev hun båret ud i bilen.

- De sidste to måneder har jeg haft mange dage, hvor jeg slet ikke kunne gå. Jeg er på krykker og holder mig hjemme, siger Mathilde Falch.

Glæder sig til familieforøgelse

Heldigvis har fosteret det godt inde i maven og har ikke mærket noget til, at sangerinden har været plaget af bækkenløsning.

Mathilde Falch understreger også, at hun er glad og glæder sig til at blive mor, og hun trøster sig med, at bækkenløsningen vil foretage sig, så snart hun har født.

Sangerinden har netop udgivet albummet ”Som børn på ny”, men det er ikke blevet til så mange koncerter og interviews i den forbindelse på grund smerterne.

Læs mere om: