Michael Jacksons søn: Min far var den bedste far

Foto: AOP
Det er snart fem år siden, popikonet Michael Jacksons døde.

Prince Jackson, Michael Jacksons 17-årige søn, fortæller, at han har svoret at holde mindet om sin far i live så længe, som han kan, skriver Hello Magazine, der citerer avisen The Sun.

Det er sjældent, at Prince Jackson giver interview om sin afdøde far, men i anledning af at fem-års dagen for faderens død - som er 25. juni - nærmer sig, har han givet et interview.

Prince Jackson, der mistede sin far, da han kun var 12 år gammel, fortæller, at hans eget minde om faderen er tæt forbundet med mindet om en kærlig far.

- Mine søskende og jeg vil gerne holde legenden om min far i live. Han var den bedste far, nogen kunne have. Han opdrog os - mine søster Paris og min bror Blanket og jeg - på den rigtige og bedste måde, og der er ingenting, der vil få os til at glemme ham.

Prince Jackson fortæller, at han gerne vil følge i sin fars fodspor i underholdningsindustrien, men helst bag kameraet.

- Jeg vil gerne være instruktør. Men for at blive en god instruktør er du nødt til på din egen krop at mærke, hvordan en skuespiller arbejder. Så lige nu vil jeg gerne være skuespiller, og jeg vil gerne lære faget fra bunden og få erfaring med TV-shows og måske også film, før jeg endelig en dag forhåbentlig sætter mig bag filmkameraet, fortæller Prince Jackson.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden