15. aug. 2013
Af Dorte Quist

Michael Learns To Rock fejrer sølvbryllup

Michael Learns to Rock.
Michael Learns to Rock.
Foto: Niels S. Andersen/AOP
Vi er slet ikke blevet trætte af hinanden, siger de tre fyre fra Michael Learns To Rock, der har spillet sammen i 25 år.

Forsangeren er netop fyldt 50 år, og bandet har netop fejret sølvbryllup. Men energien og spillelysten er stadig lige så stor, som den var i begyndelsen hos de tre medlemmer af Michael Learns To Rock, Kåre Wanscher, Jascha Richter og Mikkel Lentz.

- Vi er helt klart blevet voksne. Det er blevet nemmere for os at nyde turene til udlandet. Før ville vi gerne hurtig videre til næste koncert. Nu er vi gode til at tage en fridag og opleve byen, fortæller bandets trommeslager Kåre Wanscher til Se og Hør.

Tilsammen har de tre fyre fået 11 børn - hvoraf Mikkel Lentz står for tre af dem, Jasper, der for nyligt fyldte 50 år, har også tre, mens Kåre har hele fem børn i alderen syv til 19 år.

Børnene hæmmer dog ikke rejse- og turne-lysten hos de tre populære Aarhus-musikerne, som tager alle de jobs de kan få, og som også er i gang med at planlægge endnu en akustisk Danmarksturne til vinter.

Læs mere om: