Mors skønne billeder: Hjalmer Larsen hylder sin elskede far

Hjalmer Larsen.

Hjalmer Larsen.

Foto: Kaspar Wenstrup
I en smuk anledning hylder Kim Larsens søn Hjalmer sin fantastiske far.

Hele Danmarks Kim Larsen, der gik bort for to år siden, ville i dag være fyldt 75 år, og i den anledning hylder hans søn Hjalmer sin fantastiske far med at lægge et par et par skønne billeder fra familiealbummet på de sociale medier.

Hjalmer hylder Kim Larsen

Hjalmer Larsen har på sin officielle Instagram-profil Hjalmermusic med over 55.000 følgere delt to rørende billeder af sig selv sammen med sin elskede far.

Mor er fotograf

Det første billede viser en voksen Hjalmer stående ved siden af sin far, mens man på det andet billede kan se, at Hjalmer allerede som lille dreng udgjorde en fin duo med farmand Kim.

Billederne er taget af Hjalmers mor Liselotte, og teksten til begge pletskuddene er bare ”far” efterfulgt af et hjerte.

Taknemmelig familie

Kim Larsen døde den 30. september 2018 efter længere tids kræftsygdom, og ugen efter var der stor mindekoncert på Rådhuspladsen i København.

Det takkede Kim Larsens familie efterfølgende danskerne for.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden