Musikvideo: 66-årige Lei Moe går solo

Lei Moe

Lei Moe

Foto: Søren Lamberth
Lei Moe har sunget kor det meste af sit liv sammen med søsteren, Lupe. Nu har hun udgivet et soloalbum og fortæller om sit liv i næste uges BILLED-BLADET.

Lei Moe er i den modne alder af 66 år trådt frem i rampelyset, efter hun i årtier har sunget kor for store danske og udenlandske stjerner sammen med sin søster, Lupe. 

Fredag udgav Lei Moe sit første soloalbum i 35 år. Det hedder bare "Lei Moe" og indeholder sjælfulde soulsange, som hun selv har skrevet sammen med komponist og producer Morten Wittrock. Du kan klikke på nedenstående link og se musikvideon for sangen "Mighty Good Thing", hvor nevøen, Joey Moe, medvirker. Sangen er en hyldest til sammenholdet i den musikalske Moe-familie. 

Klik på linket her!

Familiesammenholdet og meget mere fortæller Lei Moe om i det næste nummer af BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 22. april. 

Her kan du blandt andet læse om en af grundene til, at Lei Moe har fået mod på at gå solo. Hun er blevet sin generthed kvit, og det skete i en periode, hvor hendes musikliv kørte på lavt blus. 

- Jeg søgte og fik job i check-in hos SAS. Og jeg elskede det. Jeg er af natur lidt genert, men her var jeg jo nødt til at tale med kunderne, når jeg skulle hjælpe dem med billetter og bagage. Det gjorde mig faktisk mere åben. Det gjorde det virkelig. Jeg kunne rigtig godt lide at være derude, fortæller hun.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Læs som sagt stort interview med Lei Moe i det næste nummer af BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden