Nik & Jay:
Nik & Jay: Vi vil synge med Kim Larsen

Nik & Jay
Nik & Jay
Foto: Martin Høien
Den danske popduo, Nik & Jay, er så småt ved at blive anerkendte på poppens parnas og drømmer om at samarbejde med Kim Larsen og Thomas Helmig.

Deres nyeste album "United" har ikke ligefrem fået de bedste anmeldelser, men ikke desto mindre føler popduoen Nik & Jay ifølge Ekstra Bladet, at de efterhånden er ved at blive anerkendte af de dele af musikbranchen, der før rynkede på næsen af dem.  

Tidligere havde parret svært ved at få kendte popkunstnere til at medvirke på deres sange. Men det har ændret sig. På det nye album optræder således både Søren Huss og Jørgen Leths søn, Kristian Leth, der blandt meget andet er forsanger i The William Blakes.

- I gamle dage ville folk ikke arbejde sammen med os, men inden for de sidste par år er der blevet slået hul på den skal. Folk er kommet til os, og det har resulteret i nogle spændende samarbejder, siger Jay til Ekstra Bladet.

Så nu har Nik & Jay fået appetit på mere. Meget mere. De drømmer om at indspille musik med nogle af Danmarks helt store navne.

- Det kunne være fedt at arbejde sammen med enten Thomas Helmig eller Kim Larsen. Kim Larsen har vist kun lavet én duet i hele sit liv, men han er en flab, der passer perfekt ind i vores verden, siger Jay til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden