Nik og Jay laver sommerens fodbold EM-sang

Nik og Jay er stolte over at stå for dette års danske slagsang til EM 2012.
Nik og Jay er stolte over at stå for dette års danske slagsang til EM 2012.
Foto: AOP
- En drengedrøm er gået i opfyldelse, siger den populære duo.

Når Morten Olsen og co. til sommer skal forsvare de rød/hvide farver til Europa Mesterskabet i Polen og Ukraine, bliver det med opbakning fra Danmarks mest populære duo.

- Vi er til fodbold. Og vi er til musik. Vi er vokset op med sange som "Vi er røde, vi er hvide" om "moder Danmark, som elsker alle danske drenge, der kan knalde"! Det var jo nærmest soundtracketet til forstadens drengedrømme. Nu er vi officielt med på det musikalske landshold, fortæller Nik og Jay i en pressemeddelelse.

Niclas Petersen og Jannik Thomsen, som er deres borgerlige navne, er i dag i studiet for at indspille sangen "Vi vandt i dag" med fodboldlandsholdet, og på onsdag spiller duoen den live for første gang til træningskampen mod Rusland i Parken.

En spiller, som har svært ved at skjule begejstringen over at skulle indspille en sang sammen med Nik og Jay, er Dennis Rommedahl, der er en stor fan.

- Jeg har været til Nik & Jay, lige siden de slog igennem. Det er en stor fornøjelse at komme til at indspille med dem. Og hvis de mangler en backingsanger til deres koncerter til sommer, så er jeg klar efter EM-slutrunden, lyder det fra den hurtige wing.

Efter nyheden om samarbejdet mellem Nik og Jay og landsholdet blevet offentliggjort, var duoen hurtige til at udtrykke deres begejstring:

- En drengedrøm er gået i opfyldelse ... vi skal lave den officielle danske EM-fodbold-sang. Let's do this Dannevang, skrev de på Twitter.

"Vi Vandt I Dag" har release den 30. april.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden