Noller alvorligt syg

Caspar Wenstrup
Sangeren og musikeren Niels Olsen, der er hele Danmarks Noller, har efter at have optrådt i mere end 47 år , besluttet at indstille karrieren

Niels Noller Olsen, der siden han var teenager, har optrådt sammen med sin storebror, Jørgen Olsen, indstiller nu karrieren.

Sammen med Jørgen er Noller blevet verdenskendt som Brødrene Olsen, og de har i årevis været elsket for både deres ørehængende musik, men også deres uprætentiøse væremåde og glæde ved at optræde.

Men nu er det desværre slut, for Noller har besluttet at indstille karrieren. Det sker, fordi den populære sanger skal bruge alle sine kræfter på sit svigtende helbred. 

I maj blev Noller ramt af en hjerneblødning og har siden kæmpet en personlig hård kamp for at komme tilbage i form, men for et par måneder siden blev Noller diagnostiseret med kræft i hjernen og efter behandling med bl.a kemoterapi, svigter kræfterne.

Derfor har Noller sammen med broderen Jørgen Olsen og sin familie, valgt at stoppe karrieren og bruge alle sine kræfter på at komme sig.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Læs mere om Nollers svære beslutning og sygdom i BILLED-BLADET i denne uge.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden