4. jun. 2019
Af Casper Nielsen

Noller Olsen ramt af hjerneblødning: Må droppe koncerter

Noller Olsen, Cliff Richard, Jørgen Olsen
Noller Olsen, Cliff Richard, Jørgen Olsen
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Niels ”Noller” Olsen er blevet ramt af en hjerneblødning og må droppe de kommende koncerter med Sir Cliff Richard, melder hans manager.

Noller Olsen blev i sidste uge indlagt på hospitalet, men trods optimistiske udmeldinger viser hans tilstand sig desværre at være lidt værre end først antaget.

- Noller har fået en lille hjerneblødning. Han er kommet hjem igen, men lægerne har anbefalet ham, at han tager den med ro til begyndelsen af august, siger Brødrene Olsens manager Steen Wittrock.

Den 65-årige lillebror i "Brødrene Olsen" måtte i weekenden opgive at spille tre koncerter sammen med sin storebror Jørgen. Dem gennemførte Jørgen Olsen dog selv, til alles tilfredshed.

Men både Jørgen og ”Noller” havde set frem til at skulle spille sammen med Sir Cliff Richard, når han 21. juni optræder på Gram Slot og dagen efter på Valdemars Slot.

Den koncert kommer Noller nu desværre ikke til at spille.

Gennemgik hjerteoperation

For tre år siden gennemgik Niels "Noller" Olsen er stor hjerteoperation.

Hans hjertemuskel var forstørret og gjorde hans hjerteklap svag.

Han fik derfor skåret noget af musklen af, men undervejs opstod komplikationer, og Noller fik i stedet en mekanisk hjerteklap.

Siden har han fået indopereret en pacemaker, men kæmper også med arytmi, der får hjertet til at slå uregelmæssigt, hvilket godt kan gøre ham forpustet og energiforladt.

Ifølge Steen Wittrock er hjerneblødningen ikke gået ud over Nollers evne til at tale, men alle er naturligvis enige i at følge lægernes råd og lade Noller komme helt til hægterne, før han går på scenen igen.

Læs mere om: