Onsdag, 21. august 2013 — af Hanne Rask

Nu søger DR sange til MGP - Vi vil vinde igen

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest
Foto: Martin Høien, BILLED-BLADET
Emmelie de Forest sang Danmark til top ved dette års Melodi Grand Prix. Det skal ske igen til næste år.

Danske Emmelie de Forest, der vandt dette års Internationale Melodi Grand Prix, har bevist, at Danmark hører til i toppen af international popmusik, og vi kan allerede fornemme, at der er kæmpe stor interesse for næste års danske Grand Prix.

Det siger underholdningsredaktør i DR, Rasmus Ladefoged på DR's hjemmeside. Og derfor glæder DR sig til at se, hvad der kommer ind af nye iørefaldende melodier, nu hvor der er lukket op for indsendelse af sange til Dansk Melodi Grand Prix 2014.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi søger moderne, iørefaldende popsange med et stærkt omkvæd, siger underholdningschefen, der gerne ser at Danmark vinder igen næste år. Sidst vi var vært for det europæiske Melodi Grand Prix, blev vi nummer to med Rollo & King, og kan vi bare gøre det en smule bedre næste år, er Rasmus Ladefoged tilfreds, siger han på dr.dk.

- Vi vil have en international vinder mere, og vi søger både de kæmpestore hits og de numre, som bryder med traditionerne og udvikler Melodi Grand Prix, lyder opfordringen til sangskriverne fra Rasmus Ladefoged.

Sidste år blev hele 692 sange sendt ind til DR, og Rasmus Ladefoged forventer, at den rekord bliver slået i år efter den danske sejr i Malmø.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden