12. feb. 2019
Af af Sofia Manon Thiele Staal og Angelina Olesen

Pernille Højmark får hjælp af Silas Holst

Pernille Højmark
Pernille Højmark
Foto: Lars H. Laursen
Den 58-årige sanger og skuespiller Pernille Højmark får dansehjælp af vennen Silas Holst på nyt album.

Pernille Højmark udgav for nyligt sit soloalbum, ”Portræt”, der indeholder 11 nykomponerede sange. Pernille Højmark har lavet et album med mange forskellige genrer, som fx Samba, Sumba, Salsa, Rock, Reggae, en ballade og Tango.

Pernille Højmark laver dansevideo

Hun har i sin barndom hørt mange forskellige eksemplarer på musik, og finder det derfor naturligt, at hun har så mange forskellige genrer i sit nye album.

Sammen med sin gode ven Silas Holst, som hun kender fra ”Vild med dans”, hvor Pernille Højmark fik en flot tredjeplads sammen med Thomas Evers Poulsen, har Pernille Højmark lavet en dansevideo til nummeret ”Fis i kasketten”.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-585959a.jpg
foto: Ole Bjørk

Silas Holst har flere gange været på scenen, som gæst i Pernille Højmarks band ”Sweethearts”.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-761828a.jpg
foto: Ole Bjørk

Albummet handler mest om Pernilles eget liv og hedder derfor ”Portræt”.

Pernille Højmark synger om op og nedture

Der er sange om op- og nedture, forelskelse, druk, sange om at forlade sig selv og finde hjem igen - sange og at stå ved sig selv, og acceptere at have ”Fis i kasketten” - på godt og ondt.

Pernille Højmark har barndom har ikke altid været nem, men hun har formået at få vendt det negative til noget positivt. Hun mener, at hun har lært at klare sig selv, og derfor har påtaget sig rollen som voksen.

Læs mere om: