Pernille Rosendahl: Kæmpede for ikke at blive skilt

Pernille Rosendahl.

Pernille Rosendahl.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Som skilsmissebarn forsøgte sangerinden i flere år at holde sammen med sit barns far.

Pernille Rosendahl havde gjort alt for at holde liv i forholdet til Johan Wohlert, som hun blev skilt fra sidste år. Det fortæller den 42-årige sangerinde i et interview med Alt for damerne.

- Bruddet med Tristans far var sindssygt udramatisk, men som skilsmissebarn har jeg kæmpet i mange år alene ud fra devisen om, at jeg synes, man skal holde sammen. Jeg er ikke en ”quitter”, siger Pernille og fortsætter:

- Derfor har jeg måske kæmpet lidt mere, end andre folk ville have gjort, men jeg har også erkendt, at man ikke rigtigt kan bruge de der dogmer til noget: Du bliver nødt til at være til stede i dit forhold, og hvis det ikke er godt mere, må du handle på det.

Også en gave at blive alene

Hun og Johan er forældre til Tristan på otte år, og eksparret har forsøgt at gøre bruddet så skånsomt som muligt for ham. Og Pernille selv er ved at finde fodfæste i sin nye hverdag.

- Det er selvfølgelig helt vildt trist at blive alene, men det er også en kæmpe gave, som åbner muligheden for nye skift. Jeg er helt anderledes end sidste gang, jeg blev alene. Jeg er et andet sted nu som menneske, mine drømme har simpelthen ændret sig. I mine unge år var ”fremdrift” et kodeord for mig, og lykken var et punkt ude i horisonten, i dag er jeg optaget af at finde lykken i nuet og være til stede dér, siger Pernille Rosendahl.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden