Mandag, 7. september 2009 — af af Signe Ravn

Pernille Rosendahl tror ikke på den eneste ene

Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den smukke sangerinde fra The Storm mener, at der er mere end én kærlighed til alle. Selv har hun flere store kærligheder bag sig.

Pernille Rosendahl, der for år tilbage bragede igennem som sangerinde i Swan Lee, er ikke en håbløs romantiker, der tror, at der kun findes én rigtig mand for hende. Hun fortæller ærligt, at hun har haft flere store kærligheder i løbet af sit liv, og dem ville hun ikke have været foruden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg tror ikke på one love. Jeg tror, at man som menneske kan åbne sit hjerte overfor mange. Jeg bliver hurtigt fascineret af andre. Hvis Johan en dag faldt ned i en luftballon, tror jeg godt, jeg kunne elske igen," fortæller Pernille Rosendahl pragmatisk til Costume.

Men Pernille har ingen planer om at udskifte sin mand og The Storm-bandkollega, Johan Wohlert, for selvom han, ligesom Pernille selv, har et rock'n'roll-arbejdsliv, så tager ingen af dem den vilde livsstil med hjem: "Jeg vil gerne tidligt i seng, gider ikke have en mand, der tager stoffer. Jeg er meget Nutana-rockmusiker. Det er heldigt, jeg har fundet Johan. For vi er begge to mega-Urtekramsramte," konkluderer Pernille i modemagasinet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden