Lørdag, 16. marts 2013 - af Jan Bergman

Peter Belli indlagt med infektion

Peter Belli
Peter Belli måtte aflyse sin koncertturne.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den folkekære musiker og snart 70-årige Peter Belli måtte fredag aften kastet håndklædet i ringen, aflyse sin koncert og lade sig indlægge på sygehus.

Peter Belli lider af en infektion, der har udviklet sig en dårlig retning, og har krævat at sangeren må indlægges til behandling.

- Peter er indlagt på hospitalet med en infektion i urinvejene. Han har måttet aflyse nogle koncerter. Det er dobbelt ærgerligt. For Peter og selvfølgelig for de, der går forgæves, siger Bellis ven og tidligere manager, Stig Ulrichsen til bt.dk.

Det vides endnu ikke hvornår Peter Belli er frisk nok til at blive udskrevet, men den afgørelse ligger helt i lægernes hænder, fortæller Stig Ulrichsen til bt.dk.

Til koncerten fredag aften havde 100 Belli-fans købt billet.

Peter Belli skulle have spillet i Nysted allerede for et år siden. Men dengang blev hele hans koncertturné for 2012 aflyst.

De som har købt billet kan enten vælge at få pengene retur eller beholde billetten og bruge den, når Peter Belli forhåbentlig er klar på scenen i biografen til september, lyder det fra arrangøren.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden