Onsdag, 4. september 2013 — af Casper Nielsen

Politiet dropper sag om underslæb mod Remees assistent

Remee
Remee
Foto: Martin Høien/Billed Bladet
Remees tidligere assisent Christian Hoeck blev meldt til politiet og anklaget for at have begået underslæb. Nu dropper politiet sagen mod ham.

Christian Hoeck fungerede fra december 2011 til marts i år som personlig assistent for musikproducereren og natklubejeren Remee.

Samaarbejdet endte dog med, at Remee beskyldte- og politianmeldte sin personlige assistent for at have haft et enormt overforbrug af hans penge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hoeck skulle – ifølge Remee - både have spist gode måltider, været på diskotek og kasino og lagt store indskud på betting-hjemmesider - alt sammen på Remees regning.

Christian Hoeck mente ikke, at der var tale om underslæb, men tværtimod om en retfærdig aflønning.

Og nu har politiet valgt at droppe sagen mod Christian Hoeck med begrundelsen om, at der ikke er en rimelig formodning om, at der er begået noget strafbart, skriver BT.

- Jeg er selvfølgelig glad og lettet over det. Det er en ting, der har betydet meget i min hverdag. Når det er sagt, så har det også haft store konsekvenser for mig og min familie. I første omgang valgte jeg at sige mit arbejde op. Et arbejde, jeg var utroligt glad for, siger Christian Hoeck til BT.

Han har tidligere sagt, at han blev aflønnet i naturalier af Remee. Altså ikke i form af officielle lønsedler, men at han kunne komme med bilag på forskellige ting, der svarede til en aftalt timesats.

Desværre var aftalen mundtlig og endte til sidst med en politianmeldelse.

- Vi snakker under en million kroner. Og lad mig lige understrege, at det ikke er under en million i difference, men under en million for 15 måneder arbejde, hvor man har skullet være tilgængelig 24 timer i døgnet, siger Christian Hoeck.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden