Søndag, 17. november 2013 — af af Liz Rørsig

Rasmus Nøhr og Charlotte Fich støtter Filippinerne

Charlotte Fich og Rasmus Nøhr mødtes i løbet af denne ?Vild med dans?-sæson, hvor Rasmus optrådte som solist. I dag er de sammen igen for at støtte en god sag.
Charlotte Fich og Rasmus Nøhr mødtes i løbet af denne ?Vild med dans?-sæson, hvor Rasmus optrådte som solist. I dag er de sammen igen for at støtte en god sag.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
I Stefanskirken på Nørrebro i København blev der søndag samlet penge ind til det tyfonhærgede Filippinerne. Masser af kendte musikere som Maria Lucia og Jacob Binzer, Rasmus Nøhr, Rasmus Walther og James Sampson optrådte i den propfyldte kirke.

Rasmus Nøhr havde sat et flot program sammen af musikere, der skulle optræde i Stefanskirken søndag for at samle ind til hjælp til Filippinerne, hvor tyfonen Haiyan har hærget. Mange tusinder er omkommet, og endnu flere har mistet alt, hvad de ejer.

Rasmus Nøhr havde i forvejen spurgt skuespiller og "Vild med dans"-deltager Charlotte Fich, om hun ville hjælpe med alt det praktiske og havde fået et stort JA.

Charlotte uddelte med sikker hånd de mange arbejdsopgaver, så som at få sat borde op og organisere salg af kager og kaffe. Hun var også rundt selv med raslebøssen i den propfyldte kirke for at samle penge ind.

Sag fortjener opmærksomhed

- Jeg mødte Rasmus, da han optrådte i ”Vild med dans” som solist, og jeg jo var deltager. Og så ringede han forleden for at høre, om jeg kunne træde til. Det ville jeg meget gerne, for denne sag fortjener al den opmærksomhed, den kan få. Og det er dejligt at have noget at være sammen om. Jeg har fornemmet et fantastisk fællesskab og en stor vilje og lyst til at få det hele til at køre. Det har jeg fået en optur over, fortalte en glad Charlotte Fich, da BILLED-BLADET var på søndagsbesøg i kirken.

Det er ikke første gang, at Rasmus Nøhr stiller op til fordel for den gode sag. Efter tsunamien i 2004 var han også med, da flere danske kunstnere gav en støttekoncert i det nu nedbrændte KB-Hallen, ligesom han også stillede op, efter at tusinder var blevet dræbt og hjemløse efter jordskælvet i Haiti i 2006.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden