10. apr. 2017
Af Majken Munk

Rasmus Seebach bliver hovednavn til Grøn Koncert

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Krestine Havemann
Den seneste tid har stået på barsel for Rasmus Seebach, men til sommer skifter den nybagte far turene med barnevognen ud med turnélivet.

Det er noget af et navn, der sparker den nye sæson af Grøn Koncert i gang. Det er nemlig den populære Rasmus Seebach, der med hits som ”Øde ø” og ”Sandstorm” skal give publikum en fest til årets Grøn Koncert.

Og det bliver noget af en forandring fra det seneste liv, som Rasmus Seebach har levet.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage på Grøn! Den har stået på bleskift rimelig længe derhjemme nu, så jeg glæder mig til at komme ud at spille igen. Jeg synes, at der er en stemning omkring GRØN og det formål, overskuddet går til, som gør, at det er super rart at være der. Og så er der alle de frivillige, som gør, at det som artist er enormt fedt at være der – man bliver som én stor familie, og det, synes jeg, er rigtig dejligt, fortæller Rasmus Seebach i en pressemeddelelse fra Grøn Koncert.

Rasmus Seebach: GRØN er en mega fed festival

Den folkekære sanger ser meget frem til at skulle spille på Grøn Koncert i år. Rasmus Seebach spillede første gang på Grøn Koncert-scenen i 2012 til Grøn Koncerts 30-års jubilæum.

LÆS MERE: Rasmus Seebach er blevet far

- Jeg synes, GRØN er en mega fed festival. Der er noget enormt hyggeligt ved, at så mange forskellige typer samles. Man kan mærke, at folk på en eller anden måde er samlet om det samme formål – nemlig at holde en kæmpe fest, udtaler Rasmus Seebach i pressemeddelelsen.

Hvem der ud over Rasmus Seebach skal vise sine musikalske talenter på Grøn Koncert, er ikke offentliggjort endnu, men vil blive røbet i løbet af foråret.

Læs mere om: