5. sep. 2017
Af Luise Marie Bekker

Rasmus Seebach: Dedikerer ny musik til søn

Rasmus seebach dedikerer ny musik til hans søn Holger
Rasmus Seebach.
Foto: Have PR
Rasmus Seebach er klar med to singler fra sit nye album.

Rasmus Seebach har tidligere udgivet sange, der handler om familien: Hans mor, søskende og ikke mindst hans far.

Nu har han sin egen familie og i særdelshed et nyt menneske at dedikere sin musik til. I efteråret udgiver han et helt nyt album, der er dedikeret til gans søn, Holger, der blev født i starten af januar.

- Jeg har virkelig følt mig inspireret den sidste tid efter, at Holger er kommet til verden, og det er blevet til rigtig mange gode timer her ved flyglet og nede i kælderen i studiet, sagde Rasmus Seebach tidligere på året til dr.dk.

Rasmus Seebach synger til kæresten

I en pressemedelelse skriver den populære posanger, at han d. 15. september udgiver hele to singler fra albummet. Begge handler de om hans kærlighed til kæresten, Julie Teglhus, der også er mor til lille Holger.

"De to sange hører uløseligt sammen. Det er to sider af samme sag. De repræsenterer to af de vigtigste perioder i mit kærlighedsliv. Sangen ”2017” omhandler forelskelsen, flirten samt det at skulle overbevise hinanden om, at man altså hører sammen, og at man er villig til at møde hinanden lige der, hvor man er i livet. Derimod omhandler ”Bli’ Her Lidt Endnu” den store krise – i bund og grund er det bare mig, der tigger og beder min pige om ikke at give op,” skriver han.

Læs mere om: