Fredag, 13. september 2013 — af af Karina Didriksen

Rasmus Seebach: Derfor synger jeg om Olivia

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangeren er netop udkommet med en ny single, der handler om en ekskæreste og den overfladiske verden.

I aftenens ”Vild med dans” på TV 2 optrådte Rasmus Seebach med sin nye single ”Olivia”. Men hvem er Olivia, og hvad handler sangen om?

- Jeg havde en kæreste, da jeg var teenager, som jeg stadig løber ind i til de super vigtige, smarte, trendy fester. Ja, f.eks. på en natklub som Simons. Jeg kommer der jo selv, jeg er selv en festglad bytosse, forklarer Rasmus Seebach til BT og uddyber:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Men jeg bekymrer mig, når jeg ser ”Olivia” (navnet er ændret af Seebach, red.). Jeg husker den her dejlige og naturlige pige, der ikke tog det så højtideligt. Er hun der stadig? Bag det overfladiske. Jeg har billeder af os sammen, hvor vi griner og bare er os selv.

Rasmus Seebach tror, at de fleste kan nikke genkendende til følelsen af at have mistet nogen på deres vej. Men han er sikker på sit eget svar, hvis ”Olivia” en dag skulle spørge ham, om hans succes har ændret ham.

- Jeg ville forsikre hende om, at jeg stadig er den samme. Det er cool nok at trykke den af til festerne. Men husker vi os selv? Det er en lille tanke. Sådan opstår mine sange som regel, fortæller han til BT.

”Olivia” udkommer den 13. september og er første single fra Rasmus Seebachs kommende album ”Ingen”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden