24. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Rasmus Seebach fik tårerne frem i Knæk Cancer-showet

Rasmus Seebach til Knæk Cancer Live 2015.
Rasmus Seebach til Knæk Cancer Live 2015.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
En lettere forpustet Rasmus Seebach ankom i sidste øjeblik til Knæk Cancer Live-TV showet, hvor han skulle overraske en helt særlig person i studiet.

På en stor indsamlingsaften i Nordisk Film-studierne samledes en perlerække af danske topnavne fra TV, film og sportens verden.

Stjerneindsamlerne ankom alle nogenlunde samtidig. Bortset fra en. Popfænomenet Rasmus Seebach kom en times tid efter alle andre. Rasmus dukkede op ganske diskret på den røde løber, før han skulle i studiet og byde på en musikalsk overraskelse.

Fik gæster til at græde

Rasmus sang sin ”Flyv Fugl” for Dorte Berndt, som var i studiet for at fortælle om sit kræftbehandlingsforløb. Hun er nu erklæret rask og fortalte glad om den nyhed i studiet, hvor hun havde selskab af sine børn.

SE MERE: Rasmus Seebach udgiver ny single: Hør den her

Rasmus var på scenen og sang sit nummer akkompagneret af gospelkoret, som Dorte til daglig er en del af. Det var en kæmpe overraskelse, der fik både Dorte og hendes børn samt et par andre i studiet til at bryde ud i tårer på en helt igennem følelsesladet TV-aften.

Efter sangen var leveret perfekt i TV-showet, skyndte Seebach og gospelkoret samt Dorte og hendes børn sig backstage for at hygge og feste lidt. De stillede i den forbindelse op til et herligt gruppebillede.

Rasmus Seebach til Knæk Cancer Live 2015.
Rasmus Seebach til Knæk Cancer Live 2015 sammen med gospelkoret og Dorte Berndt.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET

Gemmer følelserne

Ligesom de fleste andre danskere har også Rasmus Seebach haft kræft ganske tæt på. Både i familien og vennekredsen har kræftsygdom ramt hårdt.

Seebach er ambassadør for Børnecancerfonden, og det er noget, som betyder meget for Danmarks største popstjerne.

– Det betyder meget for mig, og det er fedt, at man kan gøre en lille forskel, sagde Rasmus Seebach, der altid bliver dybt berørt af at møde de syge børn og deres forældre.

– Jeg vil gerne give dem nogle gode oplevelser og få dem til at glemme alt det hårde lidt. Jeg er selvfølgelig dybt berørt, men de har ikke brug for at se mig ked af det, så jeg gemmer følelserne, til jeg kommer hjem, fortalte Seebach, inden han gik i Knæk Cancer Live-studiet.

Læs mere om: