24. jan. 2015
Af af Niels Burgos

Rasmus Seebach i ny video: Støtter kampen mod depression

Rasmus Seebach vil sætte fokus på livet med en psykisk sygdom i sin nye video.
Rasmus Seebach vil sætte fokus på livet med en psykisk sygdom i sin nye video.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
- I denne tid, hvor dagene er mørke, kan man desværre let blive fanget i et dystert tankespind. Derfor synes jeg, det er vigtigt at nå ud med budskabet om, at vi ikke er alene med disse tanker, siger Rasmus Seebach om sin nye video, der er lavet i samarbejde med Landsforeningen SIND og SIND Ungdom.

Danmarks mest populære sanger, Rasmus Seebach, er ikke blevet for stor og for kendt til at tænke på dem, som er mindre privilegerede end han selv. Det beviser han med sin nyeste video, som han har lavet i samarbejde med Landsforeningen SIND og SIND Ungdom. Her vil Rasmus Seebach sætte fokus på livet med en psykisk sygdom og håber at være med til at kunne nedbryde tabuet om depression. På Landsforeningen SINDs hjemmeside fortæller man om samarbejdet med den populære sanger:

"Rasmus Seebach har spurgt, om aktive i Landsforeningen SIND ville deltage i musikvideoen til hans helt nye nummer ”Tusind Farver”. Det ville vi selvfølgelig gerne - der er flere SIND-medlemmer med i videoen, der netop er blevet offentliggjort i dag. Sangen handler om de mørke og dystre tanker, der har det med at vælte ind over én, men ”Tusind Farver” minder samtidig om, at man ikke skal føle sig alene i kampen. Der er mange andre, der går rundt med de samme bekymringer. ”Du er ikke alene”, synger Rasmus Seebach. Et godt budskab, som SIND naturligvis gerne støtter."

Selv siger Rasmus Seebach i en kommentar til sin video på Youtube:

- I denne tid, hvor dagene er mørke, kan man desværre let blive fanget i et dystert tankespind. Derfor synes jeg, det er vigtigt at nå ud med budskabet om, at vi ikke er alene med disse tanker. På en tilfældig dag er der omtrent 150.000 danskere, der er ramt af depression. Jeg har i samarbejde med Landsforeningen SIND / SIND ungdom samt “En Af Os Kampagnen” lavet denne lille video til min sang “Tusind Farver”. Jeg håber, at vi kan hjælpe hinanden ud af mørket og minde hinanden om, hvor fantastisk livet kan være.

Du er ikke alene.

KH

Rasmus

Du kan se vidoen her: https://www.youtube.com/watch?v=SKF9HcMh6Bc&feature=youtu.be

Læs mere om: