6. nov. 2013
Af af Marianne Singer

Rasmus Seebach: Jeg græder over min far om natten

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I et stort interview med BILLED-BLADET fortæller den folkekære sanger om sin musik, kærligheden til Julie og hvor meget han stadig savner sin far.

I forbindelse med Rasmus Seebachs nye album ”Ingen kan love dig i morgen” mødte BILLED-BLADET popstjernen på Frederiksberg til en længere snak om de ting, der rører sig i hans liv lige nu.

Og udover den store kærlighed til kæresten Julie Teglhus og hans nye sange fylder også hans far Tommy Seebach stadig en del i hans tanker - det på trods af, at faderen døde for 10 år siden i 2003.

- Jeg tror, at uanset hvor mange år der går, vil jeg altid kunne fælde en tåre over min far og over, hvor ærgerligt det er, at han ikke ser de ting, som jeg oplever. Så savnet er helt klart lige så stort, som det hele tiden har været. Indimellem vågner jeg op og kan mærke, at jeg har ligget og grædt om natten, fordi jeg simpelthen bare har savnet ham så meget. Men heldigvis lærer man også at leve med sorgen og tænker på de gode, gamle dage, fortæller Rasmus ærligt om de svære følelser.

LÆS HELE DET 12-SIDER LANGE INTERVIEW AF RASMUS SEEBACH I DET NYE NUMMER AF BILLED-BLADET, DER UDKOMMER TORSDAG

Læs mere om: