29. dec. 2017
Af Luise Marie Bekker

Rasmus Seebach: Jeg har festet af

Rasmus Seebach.
Rasmus Seebach.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Festen har ændret sig for Rasmus Seebach, efter han er blevet familiefar.

Rasmus Seebach plejede at være en festabe, og mange af hans nætter er gået i byen. Men den tid er forbi. For selvom han stadig elsker at have det sjovt og nyde alkohol med måde, er der sket noget, siden kæresten Julie og sønnen Holger er kommet ind i hans liv.

– Der er ingen tvivl om, at efter jeg har fået kæreste og familie, så er festen bare anderledes. Og den er dejligere nu, end den nogensinde har været. Jeg elsker at tage til fest og komme ud med drengene og spise god mad og så komme lidt ud og høre høj musik og komme hjem igen. Vi starter lidt tidligere, end vi plejer, for jeg skal også komme hjem i god tid, fortæller han til BILLLED-BLADET.

Aldrig fuld på scenen

Med sine 37 år er den populære sanger ingen vårhare længere, og festerne og alkoholen fylder bare mindre, end det har gjort. Rasmus har aldrig blandet alkohol med sine spillejob. Han så med sine egne øjne, hvor galt det gik for hans far.

– Jeg har fået festet af, så jeg stadig holder af det. Men jeg kommer til at feste til den dag, jeg er 65. Så står jeg stadig og drikker en flot cocktail. Men jeg står aldrig på scenen fuld. Det er ikke klogt. Det er arbejde. Jeg har jo om nogen også set, hvordan man skal passe på.

Lidt, men godt

- Jeg elsker en god flaske rødvin og er ved at have nået den alder, hvor der bliver nørdet godt igennem med, hvad vi drikker. Jeg er blevet god til at feste, uden at det fylder for meget. Og sådan at min familie synes, jeg er en god far, fortæller Rasmus Seebach.

Ganske snart skal den lille familie holde en helt anderledes fest. Holger fylder nemlig et år 8. januar.

Læs mere om: