Rasmus Seebach nomineret til adskillige Danish Music Awards

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Musikeren kan muligvis gå hjem med favnen fuld af statuetter fra prisuddelingen den 8. november.

Når den danske musikbranche den 8. november fejrer sig selv ved Danish Music Awards, er Rasmus Seebach nomineret hele seks gange i fem kategorier - han er således nomineret to gange i den samme kategori, oplyses det på Danish Music Awards' hjemmeside.

Sammen med storebror Nicolaj Seebach og Lars Ankerstjerne er Rasmus Seebach nomineret i kategorien "Årets danske sangskriver - Koda prisen" for "Ingen kan love dig i morgen". I "Årets danske hit" har Rasmus Seebach både sangene "Olivia" og "Øde ø" med, og han er også nomineret i kategorien "Årets danske udgivelse" for "Ingen kan love dig i morgen".

Samme udgivelse er også nomineret i kategorien "Årets danske popudgivelse", og så er populære Rasmus Seebach også nomineret i kategorien "Årets danske solist".

Og Rasmus Seebach er meget glad for alle de nomineringer:

"Kære venner. Jeg har den vildeste optur over at være nomineret hele 6 gange til dette års Danish Music Awards. Det er lige så meget jeres fortjeneste, så jeg vil gerne sige TUSIND TAK, fordi I støtter mig og lytter til min musik! Kram Ralle", skriver han på sin Facebook-profil.

Danish Music Awards finder sted i Forum i København - læs mere om billetter til arrangementet og de andre nominerede her.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden