Fredag, 21. juli 2017 - af Majken Munk

Rasmus Seebach overrasker Grøn Koncert-gængere

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Birger Storm
Der er lagt op til fest, når Rasmus Seebach indtager scenen som afsluttende musiker på dette års Grøn Koncert, særligt fordi han har en overraskelse i ærmet.

Der bliver sunget med for fulde lungers kraft, når Danmarks ukronede popprins kaster sig ud i sin endeløse strøm af hits, når han indtager scenen på dette års Grøn Koncert. 

Og der er bestemt også noget at glæde sig til, hvis man er en af de heldige, der har erhvervet sig en billet til en af de otte koncerter landet over. Rasmus Seebach og hans band har en lille overraskelse i ærmet, som publikum vil nyde godt af. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

- Fordi vi vidste, at vi skulle spille Grøn, har vi øvet op på en lille bid af en af min fars sange, som jeg altid har syntes ville være mega grineren at spille til en live-koncert, så det glæder jeg mig til. Jeg tror, at folk får en fest derude, fortæller han til BILLED-BLADET ved årets første Grøn Koncert. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Tidligere spillet fars sange

Det er ikke første gang, at Rasmus Seebach har taget en af sin far Tommy Seebachs glansnumre og gjort det til sit eget. Særligt kan man nævne ”Under stjernerne på himlen”, som er blevet et endnu større hit for sønnike, end den blev for Tommy Seebach tilbage i 1993. 

Rasmus Seebach har også ved sine tidligere koncerter også afsluttet med ny version af ”Disco Tango”. Denne gang er det en anden Grand Prix klassiker, som han tager fat i. 

LÆS MERE: Lykke i Rasmus Seebach-familien: Lille Holger døbt

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden