31. dec. 2017
Af Luise Marie Bekker

Rasmus Seebach: Sådan er jeg som far

Rasmus Seebach.
Rasmus Seebach.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Rasmus Seebach fortæller, at det godt må blive lidt vildt, når han kører Holger rundt i sin lille gåvogn.

Lille Holger fylder meget i Rasmus Seebachs liv.

Siden sangeren blev far for knap et år siden, har den purken taget en del af hans tid og fået en stor portion kærlighed.

Og han kan simpelthen ikke stopppe med at snakke om det lille vidunder, bemærker BILLED-BLADET, da vi interviewer ham.

Læs også: Rasmus Seebach - Du får alle nyhederne hér

Det må gerne være lidt vildt

Og hvilken slags far er Rasmus Seebach så?

– Jeg er meget legesyg, og det er Holger glad for. Det må godt være lidt vildt, så jeg kører Holger rundt i en lille gåvogn. Han har lige lært at rejse sig op, så man skal være opmærksom, for han kan godt blive lidt overmodig. Selv om han jo skal have sine små knubs, kan der jo lige være en skarp kant, han ikke skal ramme. Min egen far var også en drillepind, der elskede at lege julelege med os. Jeg ved ikke rigtig, hvornår man skal begynde at sige fra og opdrage – jeg har ladet mig fortælle, at det lige nu nok er lidt for tidligt. Barnet får ikke noget ud af det endnu, fortæller han.

En lille kopi af mig

Holger kom til verden den 8. januar og har altså lige holdt sin første jul. Og han er gået fra at være en baby, der ikke kunne så meget, til nu en være en stor dreng.

– Lige i starten var han en kopi af mig. Men nu er han begyndt at ligne Julie. Når vi ser babybilleder, kan vi dog godt se, at Julie og jeg lignede hinanden som små. Når han bliver ældre, bliver han nok også glad for at have fået en del af sin mor med. Han er en glad gut ... Holger sover i sin egen seng nu og kan via tremmerne rejse sig og stå op i sengen om morgenen – så står han der og smiler og rækker armene op – så er det altså svært at finde noget at være morgensur over, selv om man vågner klokken syv og godt lige kunne have brugt en time mere. Det er fedt at vågne til sådan et smil – så er det bare leg og glade dage.

https://imgix.billedbladet.dk/seebach_instagram.jpg
Rasmus Seebach med Holger.
Foto: Fra Instagram.

Læs mere om: