18. dec. 2012
Af af Karina Didriksen

Rasmus Seebach trøster sorgramt dreng

Rasmus Seebach.
Rasmus Seebach.
Foto: AOP
Rasmus Seebach har sendt en personlig hilsen til en lille dreng, der, ligesom ham selv, har mistet sin far.

Han er en flink fyr, ham Rasmus Seebach.

Den 32-årige sanger har hjertet det rette sted, og derfor var det naturligt for ham at støtte en dreng, der er ulykkelig efter tabet af sin far.

Midt i juletiden skrev Rasmus Seebach nemlig en rørende mail til drengen - det fremgår, ifølge SE og HØR, af den populære Facebook-side "Fucking Flink", hvor moderen kårer Rasmus til at være en flink fyr.

- Min søn, Villads, på 6 år har netop mistet sin far, og da jeg fortalte ham, at Rasmus Seebach (som Villads er fan af) også har mistet sin far, gjorde det stort indtryk på ham. Så jeg prøvede lykken og skrev fredag aften en mail til Rasmus Seebach og beskrev Villads' tab, og hvor glad han ville blive for en hilsen fra sit idol, fortæller moderen og fortsætter:

- Næste morgen vågnede vi op til en fin og personlig mail fra Rasmus Seebach, der fortalte om sit eget tab, og hvordan man kunne komme videre. Det synes jeg eddermame er god stil og dybt rørende! Og Villads blev sindssyg glad og var glad for at have noget så stort til fælles med sit idol.

I 2003 mistede Rasmus Seebach selv sin far, da Tommy Seebach døde af et hjertestop.

Læs mere om: