Rasmus Seebach udgiver børnebog om sin søn

Holger Seebach, Rasmus Seebach og Julie Teglhus

Holger Seebach, Rasmus Seebach og Julie Teglhus

Foto: Thomas Laursen
Popstjernen Rasmus Seebach udkommer snart med en børnebog, der er inspireret af hans eget forhold til sønnen, Holger.

Under coronakrisen har Rasmus Seebach haft ekstra tid til at være kreativ, og det har nu resulteret i en farverig børnebog, der er inspireret af hans dejlige søn, Holger.

Popstjernen udkommer med bogen ”Holgis og far” den 4. december, og han har netop afsløret nyheden på Instagram.

- Før jeg blev far, spurgte jeg mig selv, om jeg overhovedet kunne magte den opgave - at være nogens far. Nu hvor jeg er far til Holger, giver han mig sjovt nok følelsen af, at jeg kan magte meget mere, end jeg selv tror, skriver Rasmus Seebach i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at dele, og tilføjer:

- Det fik mig til at skrive sangen “SUPERMAND”, som jeg glæder mig helt vildt til, at I snart skal høre. I takt med sangens tilblivelse blev jeg inspireret til også at lave en børnebog, og det har jeg jo aldrig prøvet før.

Er en superhelt

Rasmus Seebach har tilbragt ekstra meget tid med sin treårige søn det seneste halve år, og mange hverdagssituationer har inspireret til bogen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Børnebogen handler om farmand og Holgis, som med hinanden i hånden går ud i en verden fuld af madpakker, fejlbarligheder og betingelsesløs kærlighed.

- Tænk at få lov til at være far til et barn, der flere gange om dagen kigger på mig med fortryllede øjne - som om jeg er superhelt, skriver Rasmus Seebach i Instagram-opslaget.

Den 40-årige sangere har Holger, som fylder fire år i januar, med kæresten Julie Tegnhus.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden