Rasmus Seebach vader i succes og kærlighed

Rasmus Seebach med kæresten Julie Teglhus.
Rasmus Seebach med kæresten Julie Teglhus.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Rasmus Seebach er populær både privat og professionelt.

Privat er han stormende forelsket i sin unge 20-årige kæreste, Julie Teglhus, som han håber at flytte sammen med i nær fremtid, og professionelt vinder han stadig priser og er meget populær hos sit publikum.

Julie og hendes familie var en del af de hujende fremmødte, da Rasmus Seebach i går aftes var i Tivoli i håb om at blive den, der skulle modtage årets The Voice Pris 2013. Og det skete. 20.000 fans og her i blandt Julie og hendes familie brød ud i jubel, da det blev afsløret, at Rasmus Seebach blev årets modtager af den eftertragtede pris. En særlig pris, som gives til en den kunstner, der har fået flest lytterstemmer. Og den gik i år til en rørt Rasmus Seebach.

- Selv om jeg har succes for tiden, betyder det alt for mig, at vinde The Voice Prisen 2013. Det er altid rart at få et klap på skulderen. Det betyder meget for mig, at mine fans kan bruge min musik. Jeg vil gerne dedikere prisen til mine fans, men den kommer altså hjem og stå på min egen hylde, siger sangeren, der også løb med prisen som ”Årets livekunstner”.

Sangeren købte tidligere i år hus på Frederiksberg, og det er her han vil placere sin pris på hylden, ligesom han håber, snart at kunne installere sin elskede kæreste i hjemmet.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden