15. aug. 2014
Af Hanne Rask

Rasmus Seebachs ekstra-nummer var til kæresten

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-44930.jpg
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Rasmus Seebach gav koncert på Amager Strand og fremførte blandt andet den sang, han har skrevet til sin kæreste.

Rasmus Seebachs smukke kæreste, Julie Teglhus, var blandt publikum, da popstjernen i går gav koncert på 10-øren ved Amager Strand i København i forbindelse med Smuk Fest, der nu også foregår uden for bøgeskoven i Skanderborg.

Det faktum at både Christopher og Rasmus Seebach skulle på scenen havde trukket i tusindvis af smukke piger til Amager Strand, og blandt dem var den for Rasmus Seebach måske smukkeste af alle, kæresten Julie Teglhus.

- Det er for fedt at se ham optræde, selv om jeg er lidt vant til det nu. Jeg har set mange koncerter, fortalte Julie til Ekstra Bladet.

Sover i hans T-shirt

Og naturligvis har hitmageren skrevet en sang til sin kæreste. Nemlig nummeret ”T-shirt”, som blev hans ekstranummer i går, og som er en hyldest til hans kæreste, som han tilsyneladende synes ser bedst ud, når hun sover i hans T-shirt.

- Den sang betyder mest for mig, for den bilder jeg mig ind er til mig. Det siger han i hvert fald, afslørede Julie, der bor sammen med sin 34-åruge popsanger i hans store villa på Frederiksberg.

Parret har været sammen de sidste par år, men Julie, der er 13 år yngre end Rasmus Seebach kan afvise, at de to har planer om en snarlig familieforøgelse.

– Jeg er stadig ung. Der må gerne gå lidt tid. Jeg har ikke så travlt, lyder det fra Seebachs kæreste, der læser jura og stadig har tre år tilbage af sit studie.

Så foreløbigt må Rasmus Seebach væbne sig med tålmodighed, men kan i mellemtiden glæde sig over, at han en kæreste at skrive sange til.

Og det han så gjort med nummert ”T-shirt”, hvor omkvædet lyder således:

Og lad den sorte kjole falde
og lad mig få dig for mig selv
For det' jo hende indenunder jeg elsker alligevel
Og først når hele verden forsvinder
og vi når ind til dig og mig
Der ser jeg hende indenunder jeg elsker i min t-shirt

Læs mere om: