14. maj. 2011
Af af Casper Nielsen

Rasmus Seebachs søde flirt

Rasmus Seebach og Julie Zangenberg
Rasmus Seebach og Julie Zangenberg (indsat billede).
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET og Michael Medgyesi
Den eftertragtede sanger Rasmus Seebach er blevet set privat sammen med en yngre skuespiller.

- I ved, hvordan det er. Nogle gange er man jo heldig, at der er en pige, der synes, man er sød, og så får man hendes telefonnummer, sagde Rasmus Seebach, da BILLED-BLADET for nylig under Zulu Awards i Forum spurgte til hans kærlighedsliv. Den aften stod Julie Zangenberg på scenen som en af aftenens værter, og siden har de to set en del til hinanden.

"Natteravnen" Seebach luftede Julie Zangenberg på en romantisk skovtur i Ølsted, hvor de i sidste uge blev fotograferet hånd i hånd af SE og HØR. Men i weekenden stod den dog på herretur for Seebach, der mødte op til Brian Nielsens boksekamp i DR Byen uden Julie, men med sin bror, Nicolai. Seebach ønsker ikke selv at kommentere på forholdet, og Julie Zangenberg har heller ikke lyst til at udtale sig.

Fordyber sig i sit arbejde

- Jeg fordyber mig i mit arbejde for tiden. Ud over filmen "Dirch" har jeg lige færdiggjort filmen "Viceværten" med Lars Mikkelsen, og så forbereder jeg et nyt komedieshow, "Danish Dynamite", med Casper Christensen og Laura Christensen samt endnu en omgang "Live fra Bremen" til efteråret.

- Ferie får jeg nok først til august, siger Julie Zangenberg, der spillede hovedrollen i filmen "Klatretøsen", da hun kun var 12 år. Med sine 22 år er hun 9 år yngre end 31-årige Ramus Seebach, men det er ikke første gang, Julie Zangenberg har dannet par med en ældre mand. I halvandet år kom hun sammen med komikeren Michael Wulff, men det forhold sluttede i februar.

Læs mere om: