Rasmus Walter led af voldsom panikangst

Rasmus Walter.

Rasmus Walter.

Foto: Jeppe Michael Hansen
Frygten for frygten invaliderede sangeren i årevis.

Rasmus Walter, den tidligere forsanger i Grand Avenue, som netop har været med i ”Toppen af poppen” på TV 2, har i mange år kæmpet mod en usynlig fjende: Angsten.

Det fortæller musikeren i et interview med musikmagsinet Gaffa.

- Jeg har i årevis lidt af total panikangst. Det går tit hånd i hånd med depression, det har det aldrig gjort for mig, men rendyrket panikangst. Jeg har i lange perioder været ganske overbevist om, at jeg sikkert ville hyperventilere og efterfølgende besvime på scenen af ren panik, og måtte bæres ud, og at alle, der kiggede på mig, ville kunne se, at jeg var fuldstændig ude i hampen. Frygten for frygten var altoverskyggende i de første år med Grand Avenue. Jeg forsøgte at kompensere, regulere, diagnosticere med piller, medikamenter, alkohol, alt muligt. Der var meget logistik i det, jeg gik næsten konstant rundt med en stesolid i lommen. Det var totalt invaliderende, fortæller Rasmus Walter til Gaffa.

Med alderen har han lært at slippe angsten. Alligevel var det et stort skridt for ham at sige ja til at være med i ”Toppen af poppen”, hvor præmissen var, at han blev filmet døgnet rundt.

Men Rasmus fortæller, at det blev en god oplevelse. Nærmest et gratis terapiforløb, kalder Walter det.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden