8. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Rasmus Walter nyder sin lille ny datter

Rasmus Walter, Barbara Gullstein
Rasmus Walter, Barbara Gullstein
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Sangeren Rasmus Walter nyder foråret med det seneste skud på familiestammen. Den lille guldklump er allerede blevet fars pige.

Der er for alvor skruet op for den søde musik i sangeren Rasmus Walters privatliv. For nylig blev han far til en datter, som har fået navnet Luka. Nu består familien så af lille Luka og hendes storebror Milo, tre år, samt børnenes mor, stylisten Barbara Gullstein.

På Facebook er det en stolt og smilende far, der har lagt et fint billede op af sig selv med Luka i armene. BILLED-BLADET har fået tilladelse til at viderebringe det skønne foto - og Rasmus Walters kommentar: – Lille Lukapigen er nu fem dage gammel og overbevist om, at der snart kommer mad ud af fars næse, lyder det i billedteksten forfattet af Rasmus Walter, der ikke lægger skjul på, at han er en ret følsom mand. Især efter han har fået børn.

https://imgix.billedbladet.dk/13177267_1188263317873424_6140682923205738760_n_0.jpg
/Rasmus Walter med lille Luka
Foto: Privat

Rasmus Walter er sentimental og blød

- Efter jeg er blevet far, græder jeg ret meget. Af ting, der handler om børn. Grufulde ting, man læser i avisen og på nettet. Jeg kan slet ikke klare det. Jeg går helt neden om og hjem. Før jeg blev far, havde jeg slet ikke den samme forståelse for den slags ting, der handler om børn. Jeg er sgu blevet lidt sentimental og ret blød, sagde han til Ekstra Bladet for et par år siden

LÆS MERE: Rasmus Walter: Jeg er blevet mere voksen

Læs mere om: