Lørdag, 12. maj 2018 - af af Christinna Skipper Braun og Niels Burgos

Rasmussen på scenen i Lissabon: Min kone er den vigtigste

Jonas Rasmussen med Mia

Jonas Rasmussen med Mia

Foto: Lars Horn
- Uden støtten fra min hustru havde det ikke kunnet lade sig gøre, siger Jonas Rasmussen, der glæder sig til at skulle hjem og lege med Lego med døtrene, når finalen i Eurovisionen er overstået-
  Når Jonas Rasmussen går på scenen ved Eurovision-finalen i Lissabon, er han naturligvis helt fokuseret på at gøre det så godt som muligt for Danmark. Men uden støtten fra hjemmefronten havde det ikke kunnet lade sig gøre. Jonas Rasmussen bor i Langå vest for Randers med hustruen Mia og parrets to piger, Selma på halvandet år og Aia, der fylder seks år til august.  
 

Mia har været den vigtigste

– Mia har været den vigtigste i den her proces. Hun har været ankeret herhjemme, og hun har holdt styr på logistikken, så jeg havde mulighed for at gøre alt det, der skulle til, for at jeg kunne være med i Eurovision, fortæller Jonas om hustruen Mia. De to har kendt hinanden i 11 år og været gift i knap to. 
Og hjemmet i Langå er Jonas’ fristed. Det er et sted, han kan få lov til at lukke døren og lade op, for, som han selv forklarer det, så er han ikke en solcelle, der bliver ladet op af at være sammen med andre, men derimod skal han i stik derhjemme ved familien.   
– Jeg er jo stadig bare ”far”. Det bliver spændende, og jeg har glædet mig vildt til at tage til Lissabon, men vi skal helt sikkert facetime og holde kontakt. Og så skal jeg bare hjem og lege med Lego, år det hele er overstået, smiler Jonas, der går under kunstnernavnet Rasmussen. 
     

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden