Søndag, 20. december 2009 — af af Helle Skram de Fries og Louise Møller

Remee: Penge er ikke alt

Michala Kjær og Remee
Michala Kjær og Remee
Fotos: Krestine Havemann
Den 35-årige X Factor-dommer Remee har fundet en indre lykke, som penge ikke kan give.

Den 35-årige musik-producer har masser af succes og masser af penge, men det er ikke det, der gør ham lykkelig. Lykken finder han i sin lyst og trang til at skabe og til at se ting gro.

Livet har givet Remee en ro, hvor han nyder at tilbringe så meget tid som muligt med datteren Emma, 10, og sin kæreste Michala Kjær, 21, og allerhelst i Tyrkiet, hvor Remee har købt et 180 kvadratmeter stort hus i "Oasis Club".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ved godt, at det ikke er alle, der har råd til et hus i Tyrkiet, men hvis du ikke har lykken indeni, hjælper det heller ikke at proppe sit liv med materielle ting, siger han i et interview med BILLED-BLADET.

Snart er sympatiske Remee tilbage i stuerne, når han er dommer i den tredje omgang af "X Factor". En opgave han skulle overveje inden han sagde ja, da dommer-tjansen er meget tidskrævende. Men Remees skabertrang og fantasi vandt og han er igen klar til skabe nye stjerner.

"X Factor" kan give dig en fantastisk chance, men du skal være klar til gribe. Du skal ville det og have det i dig, ellers hjælper det ingenting, siger Remee.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden