12. dec. 2012
Af af John Lautrup

Remee til milliardærfest

Remee
Remee
Arkivfoto: AOP
Ægte diamanter i velkomstdrinkene. Remee skal i weekenden være vært for en svimlende eksklusiv fest på verdens dyreste skisportshotel i schweiziske Gstaad.

Den økonomiske krise bider åbenbart ikke på Remee og hans velhavende danske venner. Den danske musikmager og en flok rigmænd flyver ifølge Ekstra Bladet fredag til Schweiz for at feste på verdens dyreste skisportshotel, Gstaad Palace, i selskab med internationale kendisser som den engelske skuespiller Sienna Miller, rockstjernen Bryan Ferry, formel 1-bossen Bernie Ecclestone, modedesigneren Roberto Cavalli og Hollywood-producenten Harvey Weinstein.

- Der vil være falske diamanter i alle velkomstdrinks på nær to, hvor der er ægte diamanter til en værdi af 63.000 kroner, fortæller Remee til Ekstra Bladet.

Han er hyret som festens vært af stormagasinet Illums tidligere ejer, Alshair Fiyaz. En flok udenlandske velhavere var i november med til Remees fødselsdagsfest på hans københavnske natklub, Zen. De blev angiveligt så begejstrede for arrangementet, at de ud på natten meddelte, at de ville give 50 flybilletter og 50 hotelværelser til 50 af Zens stamgæster, så de kunne komme ned til Gstaad, når sæsonen skydes i gang på lørdag.
Remee vil ikke fortælle, hvem der skal med på den overdådige tur. Men ifølge Ekstra Bladet drejer det sig blandt andre om Saxo Bank-ejer Lars Seier Christensen, Scanomat-ejer Kim Vibe-Petersen og den sky-milliardær Rene Sindlev.

Sammen med sin kæreste, Simona, deltog Remee også i sidste års fest i Gstaad. Et megaparty, som strækker sig over både fredag og lørdag.

- Det var superhyggeligt. Vi skal bare hygge os og møde en masse dejlige mennesker og forhåbentlig overtale en masse af dem til at komme til København og feste på Zen, siger han til Ekstra Bladet og prøver at tage lidt luft ud af en eventuel misundelse.

- Det er ikke så snobbet, som det lyder. Det er dejlige og intelligente mennesker, der kan bidrage med en masse. Så jeg glæder mig meget, understreger han.

Og hvordan finder gæsterne så ud af, om de har en ægte diamant i glasset? Jo, der er en ekspert til stede, som vurderer stenene, når folk har drukket ud.

Læs mere om: