11. aug. 2014
Af Hanne Rask

René Dif overrækker ishockey-pris

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20140522_jsu1850_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Aqua-medlemmet René Dif er tidligere ishockeyspiller og overrækker i aften en pris ved Dansk Ishockey Award.

I sine unge år var René Dif ivrig ishockey-spilller, og selv om han var god som målmand i Frederiksbergklubben Tre Falke, var det inden for musikken, han fik sit gennembrud.

Nu vender den legendariske Aqua-figur imidlertid tilbage til fortiden for en stund, og det sker, når han i aften får fornøjelsen af at hylde en dansk NHL-stjerne i Cirkusbygningen i København.

Ved arrangementet Dansk Ishockey Award skal der overrækkes 15 priser, og René Dif skal overrække en af dem.

Det skriver Ekstra Bladet i dag.

- Det er en stor oplevelse for mig at få lov at overrække en pris til en person, som har fået lov at leve sin drøm fuldt ud og udøve den sport, han brænder for, siger René Dif, der stadig har en stor interesse i ishockey.

Han kigger med, når der er store NHL- og VM-kampe, og han tog til Tyskland, da Danmark skulle møde Sverige i VM-kvartfinalen i 2010.

- Sammen med min kammerat Simon, som også har spillet ishockey, satte vi os i et tog til Tyskland. Vi var vildt glade for at mærke stemningen og se Danmark fyre den af på isen. Desværre tabte vi, men det var en stor oplevelse, siger René Dif, der altså står klar med en pris ved Dansk Ishockey Awards i aften.

Læs mere om: