Tirsdag, 15. november 2016 - af Ken Richter

Rugsted og Kreutzfeldt er klar med ny musik

Stig Kreutzfeldt (tv) og Jens Rugsted.
Stig Kreutzfeldt (tv) og Jens Rugsted.
Foto: Flemming Jeppesen
Rugsted og Kreutzfeldt er først nu klar til at sende fire nye numre på gaden. Og selv om det er første gang, duoen selv spiller dem, er det velkendte hits.

Rugsted og Kreutzfeldt blev genforenet for 10 år siden, efter de havde holdt en pause på 22 år. Først nu er de klar til at sende fire nye numre på gaden. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Det er sange, vi har skrevet for andre, som vi nu selv synger, fortæller Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt, der begge er dygtige sangskrivere. 

To af Sanne Salomonsens store hits

Det handler om sangene "Kærligheden kalder" og "Uden dig", som Sanne Salomonsen har haft stor succes med, samt "Du tænder lys", som stadig er et hit for Lis Sørensen. Endelig er det sangen "Jeg er i live", som Rugsted og Kreutzfeldt har skrevet til Burhan G. Nu kommer den erfarne duo altså med deres egen fortolkning af de fire populære sange, som de selv har skrevet.

LÆS MERE: Sanne Salomonsen rockede med kong Carl Gustaf

Rugsted og Kreutzfeldt er aktuelle på TV, når de på årets sidste dag medvirker i nytårsshowet på TV 2 Charlie. Til den tid synger duoen tre af deres største ørehængere, nemlig "Tilfældigvis forbi", "Går gennem tiden" og "Jeg ved det godt".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden