Så skete det virkelig: Toppen af poppen-stjerne viser mirakelbaby frem

Foto: Hanne Juul
Sangeren Dorthe Gerlach jubler i disse dage over at være blevet mor for første gang, og nu viser hun sin smukke baby frem. Se guldklumpen her.

Hun markerede sig fornemt i TV2’s Toppen af poppen-succes, og nu har hun også markeret sig på det private plan.

Dorthe Gerlach er taknemmelig

Sangeren Dorthe Gerlach og hendes mand Michael blev søndag forældre for allerførste gang, og det fortæller den nybagte mor stolt og taknemmeligt om på de sociale medier. 

Så skete det

- Så skete det virkelig. Vores lille, elskede ønskebarn er her. Han landede tidligt søndag morgen under fuldmånen og han er simpelthen det mest ubegribelige mirakel, lyder det fra Dorthe til et fantastisk billede.

Billedet viser Dorthe, mens hun holder sin nyfødte søn.

Overvældet og overtræt

- Siden fødslen har jeg været fuldstændigt overvældet og overtræt. Som en Commodore 64 der bliver bedt om at beregne en rumrejse. Jeg har ikke talt med verden, for jeg kunne ikke tage telefonen eller sige godmorgen til postbuddet uden at bryde i gråd, siger Dorte Gerlach desuden på sin Instagram-profil, hvor hun også fortæller, at hun vil ud for at gå en tur med sin lille mirakelbaby.

Dorthe Gerlach
Foto: Mikael Rieck

Dorthe Gerlach

Dorthe måtte vente lidt

Dorthe Gerlach, 40, havde termin sidst i januar, men det blev altså først et godt stykke inde i februar, at hendes søn kom til verden.

Foto: Aller Media

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden