Så vilde var Beyoncés back-stage krav

Foto: AOP
Sangerinden krævede bagscenen i Forum forvandlet til en ren luksuslejlighed med høje palmer og økologiske delikatesser.

Beyoncé Knowles fik ikke blot publikum og anmeldere til at gå amok ved hendes udsolgte koncert i aftes i Forum.

Også de krav, hun forinden havde stillet til koncertarrangørerne må siges at høre til de mere vilde, selv indenfor musik-branchen

Beyonce krævede, at få indrettet sin garderobe som en hel lille luksushotelsuite med lange hvide stof draperinger overalt, samt helt nye, designermøbler, palmer og hvide orkideer 1,40 meters højde – og helt nye sæder på toiletterne.

Da Beyonce turnérer med sin og rapperen Jay-Zs lille baby, Blue Ivy, på godt seksten måneder, havde hun også krævet et specielt indrettet baby-rum.

Og det til trods for at Blue Ivy slet ikke var med under den to timer lange koncert i Forum, men lå hjemme på hotel d’Anglettere på Kgs. Nytorv i København, hvor hun blev passet af Beyoncés medrejsende mor.

Beyoncé sparede ikke på effekterne på scenen, hvor hun på et tidspunkt som en kvindelig Tarzan svingede sig fra scenen - ud over publikum – for at lande på et podiet midt i salen.

Også det krævede et hel del specialudstyr, så 27 trucks var ikke for lidt til at rumme al sangerindens grej.

Hendes band, The Sugar Mamas, består af 11 kvinder, og derudover har Beyoncé otte kvindelige dansere og to mandlige med sig på scenen.

Crewet kræver hun iført tøj af 100 procent bomuld. Beyoncé går nemlig meget op i alt er økologisk. Og det gælder også maden. Alt junk foood er således bandlyst på Beyoncés turne.

Snacks består af havrekager og mandler, og serveres kun på glasfade.

Desuden kræver hun salatbar med gulerødder og agurker, og vand nedkølet til 21 grader.

Beyoncé elsker at indtage sit vand af 600 pund titanium sugerør, så det var også et ufravigeligt krav, ligesom håndhuggede isterninger til at svale hals og stemme med efter koncerten var obligatorisk.

Men så fik Forum også et brag af en koncert af divaen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden