25. sep. 2019
Af Ken Richter

Sådan er Kandis-Johnny i et køkken

Johnny Hansen
Johnny Hansen
Foto: Niels Henrik Dam
Når TV 3 torsdag aften den 26. september viser "Til middag hos", er det Johnny Hansen, der er vært.

Johnny Hansen har også andre talenter end at synge og spille i danseorkesteret Kandis. Han er også en sand mester i et køkken. Det viser han, når TV 3 torsdag aften, den 26. september, viser endnu et afsnit af "Til middag hos". Her får han besøg af skuespilleren Tommy Kenter, influenceren Carla Michelborg og feministen Louise "Twerk Queen" Kjølsen.

Elsker at lave mad

- Jeg elsker at lave mad, og jeg kører et Thy-tema, fortæller Johnny, der brugte en dag og kørte 140 kilometer for samle de mest udsøgte, lokale produkter.

- Vi har jo den helt store madkurv lige udenfor døren i Nordsøen, så der bliver også lidt med fisk, tilføjer den syngende kok, som dækker sit bord for gæsterne hjemme i privaten i Hurup.

Kød og whisky

Desuden har Johnny Hansen sammensat en hovedret af kød og whisky fra den økologiske Gyrup Gård, og i flaskerne er der øl fra Thisted Bryghus. Til dessert bliver der serveret en issurprise fra ISmejeriet Thy, som Johnny har anrettet i chokoladeskåle, han også selv har lavet.

Inden Johnny serverer sin middag, har de fire deltagere i tidligere afsnit været til spisning hos Tommy, Carla og Louise, hvor værten har fortalt lidt om sit liv.

- Det har været meget hyggeligt at mødes, og specielt når vi er så vidt forskellige. Tommy og jeg minder nok mest om hinanden, fordi vi kan spille musik, og vi har da også mødt hinanden et par gange tidligere. Helt ærligt kendte jeg ikke Carla og Louise i forvejen, men det gjorde jo kun ekstra spædende, erkender Johnny Hansen om det gode selskab.

Læs mere om: