16. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Sådan kan du få gratis adgang til Rasmus Seebachs koncerter resten af livet

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Lars H. Laursen
I en særlig konkurrence er hovedgevinsten et livslangt koncertpas med to billetter til alle Rasmus Seebachs koncerter resten af livet.

Der er godt nyt til alle Rasmus Seebach-fans, for nu starter en konkurrence med en præmie, der kan få de fleste op af stolen.

En heldig vinder, som køber hans nye album gennem YouSee-musik, kan nemlig vinde The Golden Ticket, der er et livslangt koncertpas med to billetter til hans koncerter.

- Så skynd dig ned i YouSee-butikken og forudbestil den særlige udgave og lyt til nogle af de nye numre allerede i dag, siger Rasmus Seebach i en video.

Fans kan vinde masser af materiale

Desuden er der også mulighed for at møde musikeren ved en af hans koncerter i 2018, og mon ikke der er mange, som gerne vil have den chance.

Selvfølgelig følger der også en masse merchandise, alle Rasmus Seebachs CD’er og en tourjakke, der findes i begrænset oplag.

Foruden den store præmie findes der i 100 af de nye CD’er to koncertbilletter til en af Rasmus Seebachs koncerter.

Læs også: Rasmus Seebach - Du får alle nyhederne hér

Rasmus Seebach vandt publikumspris

Det nye album ”Bli’ her lidt endnu” kan forudbestilles i alle YouSees butikker fra 13. november og hentes samme sted 24. november.

Rasmus Seebach er da også en populær herre for tiden, og i weekenden kunne han tage ”Årets publikumspris” hjem ved Danish Music Awards.

Musikeren var dog travl med sin turné, så derfor var han ikke tilstede for at modtage prisen, men han takkede for overrækkelsen i et videoindslag.

Læs mere om: