Fredag, 6. februar 2015 - af Juliane Olsen

Sådan ser Saseline Sørensens børneværelse ud

Saseline Sørensen
Saseline Sørensen
Foto: Birger Storm
Sangerinden Saseline Sørensen har indrettet børneværelset til sit andet barn og viser billederne frem på sin hjemmeside.

Den 32-årige sangerinde Saseline Sørensen er i fuld gang med at forberede sig på ankomsten af sin anden søn, som hun har termin med om få uger.

Nu er børneværelset også indrettet helt efter den vordende mors smag holdt i hvide farver og med god plads.

- Det føles sådan helt ”Det lille hus på prærien”-idyllisk, og det er også sådan, jeg får det, når jeg kigger på billederne, jeg har taget til det her indlæg. Jeg bliver helt varm indeni, skriver Saseline Sørensen på sin blog.

Saseline Sørensen vil skåne kæresten

Sangerinden beskriver tiden efter sin første fødsel som kaotisk, og her havde hun ikke mulighed for at indrette børneværelse, fordi hendes boligsituation var meget usikker.

Det har heldigvis været en mulighed denne gang, og Saseline Sørensen har sørget for, at der er kommet en seng ind i børneværelset, hun kan ligge i om natten.

- Det er ikke til at sige, hvordan nætterne bliver i begyndelsen, så der er ingen grund til, at hele huset skal vækkes, når det kun er mig, der kan amme, skriver Saseline Sørensen.

Hun vil nemlig sikre sig, at kæresten får sin nattesøvn, for han har en masse arbejde, som han skal have overskud til, og hun har det helt fint med, at kønsrollerne er traditionelt fordelt mellem parret på den måde.

LÆS MERE: Højgravide Saseline Sørensen: Flytter sønnens fødselsdag. 

Børneværelse
Saseline Sørensen
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden