Sangerinden Karen Rosenberg: Mødte kæresten på Instagram

Karen Rosenberg.

Karen Rosenberg.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Karen er vildt forelsket i kæresten Thomas, som hun fandt ved et tilfælde på nettet.

Sangerinden Karen Rosenberg, 38, havde fået sit hjerte knust i et vanskeligt forhold, inden hun mødte manden i sit liv på en utraditionel måde. Det skete, da hun i efteråret begyndte at følge en mand på Instagram, efter han havde liket nogle fotografbilleder, som Karen også kunne lide.

- Og så skrev han til mig. Ja, vi skrev faktisk sammen i ret lang tid, hvilket normalt ikke er noget, jeg gør, men jeg kunne bare mærke på den måde, han skrev på, at det var lidt spændende. Og så spurgte han, om vi ikke skulle drikke kaffe, fortæller Karen til Alt for damerne.

Kæresten hedder Thomas, er visuel konceptudvikler og otte år yngre end Karen. Ifølge sangerinden sagde det bare klik mellem de to.

- Jeg er meget forelsket og lykkelig. Vores hjerner kunne bare godt lide hinanden, inden vi mødte hinanden, tror jeg. Og så er han megalækker, fortæller Karen.

Hendes biologiske ur tikker, og drømmen om børn er kommet tættere på.

- I forhold til Thomas har jeg aldrig været så sikker, som jeg er nu. Og det var bare fra dag ét. Det føltes, som om vi havde kendt hinanden i tusind år. Det har jeg aldrig prøvet. Jeg er en glad dame, udbryder Karen Rosenberg, der snart debuterer som skuespiller i Jonas Elmers spillefilm ”Det andet liv".

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden