Fredag, 6. juli 2012 - af af Karina Didriksen

Sanne Salomonsen flytter til Sverige

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Læs her, hvorfor sangerinden Sanne Salomonsen har valgt at rykke teltpælene op og flytte over på den anden side af Øresund

Da den danske rockmama i 2006 blev ramt af en blodprop i hjernen, var det hendes elskede heste, der hjalp hende tilbage til livet.

Det er kærligheden til hestene, der nu får hende til at sige farvel til Danmark og flytte til Sverige, skriver bt.dk.

Den 56-årige sangerinde har haft fire heste stående på en stor gård i Ystad i Sydsverige i et par måneder. Her bor den 37-årige hestetræner Tobbe Larsson, og Sanne Salomonsen flytter ind på ejendommen så hurtigt som muligt.

- Jeg skal bo i et af husene på gården. Lige så snart huset er klart, flytter jeg ind. Der skal lige lægges nyt tag, og huset skal sættes i stand, før det er muligt at flytte ind. Men jeg er konstant på nakken af Tobbe og spørger, hvornår det er klart, siger Sanne Salomonsen ifølge bt.dk.

Hun mødte Tobbe Larsson til et westerntræf for mange år siden, og de har været gode venner lige siden. Nu flytter hun så til Sverige, men hestene er ikke den eneste grund til flytningen.

- Det er dels på grund af hestene, at jeg flytter - jeg elsker dem virkelig - og så har jeg det helt fantastisk her på gården. Det føles naturligt at flytte hertil, fortæller Sanne Salomonsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden