14. mar. 2023
Af Marianne Singer

Sanne Salomonsen: Folk kender mig i virkeligheden slet ikke

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen.
Foto: Lars H. Laursen
Sanne Salomonsen, 67, fortalte om en for mange ukendt side af sig selv, da hun var gæst ved Dennis Knudsens dåb af datteren Aura.

Sanne Salomonsen, 67, er kendt som hele Danmarks rockmama, der siden sin professionelle debut i starten af 1970'erne har underholdt danskerne med både svingende rock-, pop- og jazzrytmer ved utallige koncerter.

Selv mener hun, at der er en side hos hende, som mange ikke kender til.

Det fortalte hun, da hun var blandt de mange kendte gæster ved dåben af Dennis Knudsens datter Aura i København i weekenden.

Dyrkede ukendt side i Italien

Sanne Salomonsen fortalte, at hun netop var vendt hjem fra en kulturferie i Italien, hvor hun dyrkede sin mere ukendte side.

- Jeg lige kommet hjem fra italien i går aftes. Det var en kulturferie - jeg går på museer, i kirker, ser på byggerier, lytter til opera og køber bøger. Jeg er sådan lidt kedelig, men jeg elsker at få viden, og det er stor inspiration for mig. Folk kender mig i virkeligheden slet ikke, forklarede hun.

- Man tænker jo over, hvad man vil med resten af sit liv. Jeg føler, jeg står lige ved begyndelsen til den vidunderlige del, der hedder: Resten af mit skønne liv.

Læs mere om: