10. feb. 2013
Af af Trine Fisker

Sanne Salomonsen: Jeg har fået det skønneste barnebarn

Sanne Salomonsen med sin søn Victor Ray
Sanne Salomonsen med sin søn Victor Ray
Foto: Lars Laursen
Danmarks rock-mama har livet fyldt med kreativitet, et skønt barnebarn, en vidunderlig svigerdatter og så naturligvis hendes søn.

Vi kender hende som Danmarks rock-mama, der oftest er set på scenen med læderbukser, løsthængende hår og masser af makeup. Sanne Salomonsen har været en del af den danske musikscene i mange år - faktisk debuterede hun som sanger i et lokalt band, da hun var 13 år. Siden har hun været sanger i Sneakers, hun har sunget med blandt andet Anne Linnet, Lis Sørensen og Tamra Rosanes.

Har planer frem til 2015

Og selv om hun nærmer sig de 60 år, så er de mange kreative planer ikke stoppet, fortæller hun.

- Jeg har kreeret ideer frem til 2015, og jeg ved stort set også, hvad jeg skal lave frem til 2015. Meget af det er mine egne ideer. Og det gør mig jo lykkelig, at jeg stadig kan være kreativ og inspireret og tændt på det, der har været hele mit liv, siger hun.

Taler mere med svigerdatteren end sønnen

Men det er ikke kun de kreative ideer, der fylder hendes liv.

- Og så har min søn fået et barn. Og jeg har, ud over at have fået det skønneste barnebarn, også fået den mest vidunderlige svigerdatter, som jeg næsten taler mere med i dag, end jeg taler med min egen søn, siger hun og fortsætter:

- Hendes familie, hendes forældre er jeg også meget, meget vild med. Vi har udbygget familien, kan man sige. Så ja, jeg føler mig meget, meget heldig.

Læs mere om: