Lørdag, 22. juli 2017 - af Ulrik Ulriksen

Sanne Salomonsen væltede Skagen

Sanne Salomonsen
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Det var en Sanne Salomonsen i absolut topform, der i løbet af sin sommerkoncert i Skagen Fiskerestaurant fik et publikum til at gå helt amok i dans og fællessang. Blandt publikum var flere kendte ansigter.

Sangeren Sanne Salomonsen har stadig alt det, der skal til for at give sit store publikum en kæmpe musikalsk festoplevelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det viste hele Danmarks rockmama alt og alle, da hun indtog Skagen Fiskerestaurant og fik de mange glade gæster til at glemme alt om alt godt fra havet for i stedet at fokusere al energi på det, der blev serveret fra scenen. 

Sanne Salomonsen på scenen med sin søn

Sanne var sammen med sønnen Victor Ray og et solidt sammentømret band gået i land for at sætte gang i en heftig havnefest, og det gjorde hun og hendes musikere effektfuldt med numre som "Kærligheden kalder", "Taxa" og "Den jeg elsker".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Alle elskede Salomonsen på den friske aften på toppen af Danmark, hvor hovedpersonen selv var på toppen bogstavelig talt, da hun på et tidspunkt dansede på bordene med sine fans. 

Peter Qvortrup Geisling gav den gas

Blandt de mange koncertgæster i Danmarks festligste fiskerestaurant var Dennis Knudsen og DR-lægen Peter Qvortrup Geisling, som begge så ud til at have det skønt.

Peter Qvortrup var en del af et selskab, som alle var oppe på bænkene for at danse og synge med på Sannes hitparade. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden